Ured za udruge objavio je kako će za navedeni Poziv, u okviru 1. grupe za dodjelu sredstava, biti drugog roka za prijavu koji je 10. prosinca 2018.

Uvjetima Poziva propisano je kako će biti drugog roka za prijavu u slučaju da predviđena financijska sredstva nisu iskorištena u prethodnom roku za dostavu što je slučaj za 1. grupu za financiranje.

Najniža vrijednost potpore unutar 1. grupe aktivnosti, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 140.000,00,00 kuna. Najviša vrijednost potpore unutar 1. grupe, odnosno najviši iznos sredstava koji se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 500.000,00 kuna.

Za prvu grupu za dodjelu sredstava, udruga prijavitelj treba zadovoljiti dodatne uvjete: da do sada nije provodila projekt financiran iz EU sredstava kao nositelj projekta i nema godišnji prihod veći od 500.000,00 kuna.

Ostale uvjete Poziva i natječajnu dokumentaciju pronađite ovdje.

 

Preuzeto s udruge.gov.hr.

Informacija o drugom roku za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Poziva “Osnaživanje doprinosa organizacija civilnoga društva obrazovanju za održivi razvoj za unaprjeđenje ekonomske i socijalne kohezije”
Tagged on: