Platforma za rezultate projekata Erasmus+ baza je podataka programa Erasmus+ Europske komisije. Platforma sadrži opise svih projekata koji se financiraju u okviru programa, kontaktne podatke organizacija koje u njima sudjeluju, kao i rezultate završenih projekata i poveznice na pripadajuće mrežne stranice. Na platformi su istaknute uspješne priče odnosno projekti koji su postigli izvanredne rezultate u smislu važnosti za politike, komunikacijskog potencijala, učinka ili idejnih rješenja. Odabrani su među brojnim primjerima dobre prakse ili pravilno vođenih projekata koji su dali vrlo dobre rezultate.

Platforma je izrađena kao bi se povećala vidljivosti projekata, podijelili rezultati projekata s onima koje zanimaju slične teme, pomogao razvoj novih ideja i lakše pronašli partneri za buduće projekte.

Svi posjetitelji platforme mogu pretraživati bazu uz pomoć dostupnih kriterija (prema programu, godini, državi, ključnoj riječi, …) kako bi pronašli odgovarajući projekt.

Korisnicima programskih sredstava omogućen je pristup korisničkom sučelju uporabom podataka za autentifikaciju koje su dobili nakon potpisivanja sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava. Na svojim projektnim karticama mogu dodati rezultate projekta, mrežnu adresu ili druge informacije.

Platforma za rezultate projekata programa Erasmus+ nalazi se na linku  ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects

Predstavljena Platforma za rezultate projekata Erasmus+
Tagged on: