Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Hrvatska volontira ove će se godine održati od 22. do 27. svibnja 2017., a ako organizirate volonterske aktivnosti možete ih prijaviti na: http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr najkasnije do 16. svibnja.

Ovogodišnjom kampanjom želi se podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, zajednici u kojoj živi, a time i društvu u cjelini. Volonteri nisu samo pomagači, oni su i pokretači i nositelji pozitivnih promjena. Volontiranje je pravo svakog pojedinca da svojim angažmanom sudjeluje u stvaranju zajednice u kakvoj želi živjeti.

Svoje aktivnosti u okviru ove manifestacije možete prijaviti putem online baze volonterskih aktivnosti, a možete prijaviti  i vaše redovne aktivnosti koje ćete provoditi u tjednu manifestacije.

Sve informavije o ovoj manifestacije možete pronaći na stranicama Portala u volonterstvo i svijet volontiranja.

Sudjelujte u manifestaciji „Hrvatska volontira“ 2017.